European Union Trademark No. 002501195 (Word) Trademark register: EUIPO Status: application withdrawn

 
Word mark

RF CODE
The European Union Trademark for RF CODE (Word) was filed on for goods and services in class(es) 9 at the European Union Intellectual Property Office (EUIPO). The current status of the trademark No. 002501195 RF CODE is 'application withdrawn'.


 
Trademark information
NameRF CODE
TypeWord
RegisterEuropean Union Intellectual Property Office (EUIPO)
 
Filing date
 
Nice classes9
RepresentativeGEVERS
 1831 Diegem, BE
 
Goods and Services (the trademark is registered for the following goods and services)
Class 9 : Computer hardware, circuitassemblages, geïntegreerde schakelingen, ontvangers, zenders, verhoorinstrumenten, leesinstrumenten, transponders en markeerders alle voor het traceren van voorwerpen, het identificeren van voorwerpen, het traceren van documenten, het identificeren van documenten, inventarisbeheer, de uitwisseling van informatie aan en vanuit een klantengegevensbank, en de uitwisseling van informatie aan en vanuit een algemene gegevensbank; computer software voor het traceren van onderwerpen, het identificeren van onderwerpen, het traceren van documenten, het identificeren van documenten, inventarisbeheer, de uitwisseling van informatie aan en vanuit een klantengegevensbank, en de uitwisseling van informatie aan en vanuit een algemene gegevensbank; computer software voor gebruik op het gebied van draadloze datacommunicatie; computer software voor het sturen van ontvangers, zenders, vorhoorinstrumenten, leesinstrumenten, transponders en markeerders.... More
 
tmdb is a free trademark search website of publicly available records. tmdb does not guarantee nor warrant the accuracy, completeness or timeliness of the data.