European Union Trademark No. 002266997 (Word) Trademark register: EUIPO Status: application refused

 
Word mark

GAME CREATION SUITE
The European Union Trademark for GAME CREATION SUITE (Word) was filed on 20.06.2001 for goods and services in class(es) 9, 41 and 42 at the European Union Intellectual Property Office (EUIPO). The current status of the trademark No. 002266997 GAME CREATION SUITE is 'application refused'.


 
Trademark information
NameGAME CREATION SUITE
TypeWord
RegisterEuropean Union Intellectual Property Office (EUIPO)
 
Filing date20.06.2001
 
Nice classes9, 41 and 42
OwnerSpringtoys Oy
 00130 Helsinki, FI
 
RepresentativeROSCHIER BRANDS, ATTORNEYS LTD.
 00100 Helsinki, FI
 
Goods and Services (the trademark is registered for the following goods and services)
Class 9 : Tieteelliset, merenkulku-, geodeettiset, valokuvaus-, elokuva-, optiset-, sähkö-, punnitus-, mittaus-, merkinanto-, tarkastus-,(valvonta), hengenpelastus- ja opetuslaitteet ja -kojeet; äänen ja kuvien tallennus-, siirto- ja toistolaitteet; magneettiset tieto-välineet, tallennelevyt; myyntiautomaatit ja kolikkokäyttöisten laitteiden koneistot; kassakoneet, laskukoneet ja tietojenkäsittely-laitteet; tulensammutuslaitteet.... More
Class 41 : Koulutus; koulutuksen järjestäminen; ajanviete; urheilu- ja kulttuuritoiminnat; pelien tarjoaminen tietokoneiden välisen verkon ja viestintäverkkojen kautta.
Class 42 : Tieteellinen ja teollinen tutkimus; tietokoneohjelmien ja tietojärjestelmien suunnittelu, kehittäminen, luominen, ylläpitäminen ja päivittäminen; tietokoneohjelmointi; tietokoneisiin ja tietokoneohjelmiin liittyvä konsultointi; interaktiivisten sovellusten suunnittelu, luominen, tuotanto, toteutus, kehittäminen, päivitys ja ylläpito; on-line palveluiden suunnittelu, kehittäminen, luominen, päivitys ja tarjoaminen; tietokoneohjelmien vuokraus; tietokoneohjelmien lisensiointi; ei-ladattavien ohjelmein tarjoaminen tietokoneiden välisen verkon ja viestintäverkkojen kautta.... More
 
tmdb is a free trademark search website of publicly available records. tmdb does not guarantee nor warrant the accuracy, completeness or timeliness of the data.