European Union Trademark No. 001834324 (Word) Trademark register: EUIPO Status: application refused

 
Word mark

SELLBUYSOLUTION.COM
The European Union Trademark for SELLBUYSOLUTION.COM (Word) was filed on 02.08.2000 for goods and services in class(es) 35, 38 and 42 at the European Union Intellectual Property Office (EUIPO). The current status of the trademark No. 001834324 SELLBUYSOLUTION.COM is 'application refused'.


 
Trademark information
NameSELLBUYSOLUTION.COM
TypeWord
RegisterEuropean Union Intellectual Property Office (EUIPO)
 
Filing date02.08.2000
 
Nice classes35, 38 and 42
OwnerWEI LIAN WANG LUO INTERNET ADVERTISEMENT LTD.
 HM12 Hamilton, Bermuda, VG
 
 
Goods and Services (the trademark is registered for the following goods and services)
Class 35 : Invoeragentschap; uitvoeragentschap; het promoten van de goederen en diensten van derden door het plaatsen van advertenties en promotionele displays op on line sites toegankelijk via computernetwerken; on line verkoop, aankoop en verhandeling van goederen of diensten waarbij verkopers goederen en diensten plaatsen om te verkopen of te verhandelen en waarbij kopers goederen en diensten plaatsen om aan te kopen of te verhandelen en waarbij de verkoop elektronisch gebeurd; on line handelsdiensten; on line aankoop en verkoop van goederen en diensten; het verlenen van informatie aangaande goederen en diensten van derden onder de vorm van aankoop- of handelsgidsen door middel van een wereldwijd computernetwerk; het creƫren van indexen van informatie, sites en andere bronnen toegankelijk op computernetwerken voor derden; en het opzoeken en opvragen van informatie, sites en andere informatie beschikbaar op computernetwerken.... More
Class 38 : Het ter beschikking stellen van on line chat rooms en diensten inzake mededelingenborden voor de overdracht van berichten tussen gebruikers onderling; en e-mail diensten.
Class 42 : Toegangspoort voor de aankoop, verkoop en verhandeling van goederen en diensten via een wereldwijd computernetwerk.
 
tmdb is a free trademark search website of publicly available records. tmdb does not guarantee nor warrant the accuracy, completeness or timeliness of the data.