European Union Trademark No. 001769249 (Word) Trademark register: EUIPO Status: application withdrawn

 
Word mark

THE INTERNET OF COMPANIES
The European Union Trademark for THE INTERNET OF COMPANIES (Word) was filed on 21.07.2000 for goods and services in class(es) 35, 36 and 42 at the European Union Intellectual Property Office (EUIPO). The current status of the trademark No. 001769249 THE INTERNET OF COMPANIES is 'application withdrawn'.


 
Trademark information
NameTHE INTERNET OF COMPANIES
TypeWord
RegisterEuropean Union Intellectual Property Office (EUIPO)
 
Filing date21.07.2000
 
Nice classes35, 36 and 42
RepresentativeGEVERS
 1831 Diegem, BE
 
Goods and Services (the trademark is registered for the following goods and services)
Class 35 : Bedrijfsadvisering op het gebied van zakelijke operaties op het wereldwijd computerinformatienetwerk, computermedia, informatietechnologie, on-line handel, on-line inhoud en de infrastructuur van het wereldwijde computerinformatienetwerk.
Class 36 : Verzekeringen; financiƫle zaken; monetaire zaken; makelaardij en handel in onroerende goederen; het vormen van strategische overeenkomsten en joint ventures, het verlenen van technische raadgeving op financieel vlak en op vlak van beleggingen en het verrichten van aankopen en investeringen om de commercialisering van elektronische inhoud, producten en diensten via het wereldwijd computerinformatienetwerk te ontwikkelen, te financieren en te promoten.... More
Class 42 : Het vormen van strategische overeenkomsten en joint ventures, het verlenen van technische raadgeving en het verrichten van aankopen en investeringen om de commercialisering van elektronische inhoud, producten en diensten via het wereldwijd computerinformatienetwerk te ontwikkelen, te financieren en te promoten.
 
tmdb is a free trademark search website of publicly available records. tmdb does not guarantee nor warrant the accuracy, completeness or timeliness of the data.