European Union Trademark No. 001603794 (Word) Trademark register: EUIPO Status: application refused

 
Word mark

FOODBIZ
The European Union Trademark for FOODBIZ (Word) was filed on 11.04.2000 for goods and services in class(es) 35, 38 and 42 at the European Union Intellectual Property Office (EUIPO). The current status of the trademark No. 001603794 FOODBIZ is 'application refused'.


 
Trademark information
NameFOODBIZ
TypeWord
RegisterEuropean Union Intellectual Property Office (EUIPO)
 
Filing date11.04.2000
 
Nice classes35, 38 and 42
 
Goods and Services (the trademark is registered for the following goods and services)
Class 35 : Verdeling van voedsel, voorraden, uitrusting en koopwaar aan voedingsdienstbedrijven; verspreiding van reclame voor derden via een on line elektronisch communicatienetwerk; het voorbereiden van advertenties voor derden; uitwisselingsdiensten, te weten het loven en bieden voor goederen ten behoeve van derden: productmerchandising; online veilingsdiensten; het houden van bedrijfs- en marktonderzoeken.... More
Class 38 : Het ter beschikking stellen van on line elektronische mededelingenborden voor de overdracht van boodschappen tussen computergebruikers met betrekking tot onderwerpen over voeding en voedingsdiensten; het ter beschikking stellen van on line chat rooms voor de overdracht van boodschappen tussen computergebruikers met betrekking tot voeding en voedingsdiensten; elektronische overdracht van gegevens en documenten via computer terminals op een wereldwijd computernetwerk; e-mail en boodschapdiensten.... More
Class 42 : Het verlenen van informatie op het gebied van voedingsdiensten door middel van een wereldwijd computernetwerk; computerdiensten, te weten on line opslag en opzoeking van informatie voor voedingsdienstbedrijven; het hosten van de web site van derden op een wereldwijd computernetwerk.
 
tmdb is a free trademark search website of publicly available records. tmdb does not guarantee nor warrant the accuracy, completeness or timeliness of the data.