European Union Trademark No. 000834788 (Word) Trademark register: EUIPO Status: application withdrawn

 
Word mark

SmartRing
The European Union Trademark for SmartRing (Word) was filed on 26.05.1998 for goods and services in class(es) 9, 35, 36, 38 and 42 at the European Union Intellectual Property Office (EUIPO). The current status of the trademark No. 000834788 SmartRing is 'application withdrawn'.


 
Trademark information
NameSmartRing
TypeWord
RegisterEuropean Union Intellectual Property Office (EUIPO)
 
Filing date26.05.1998
 
Nice classes9, 35, 36, 38 and 42
OwnerTeliaSonera Finland Oyj
 00510 Helsinki, FI
 
RepresentativeTeliaSonera Finland Oyj
 00510 Helsinki, FI
 
Goods and Services (the trademark is registered for the following goods and services)
Class 9 : Tietoliikenne- ja tiedonsiirtoverkot sekä tietoliikenne- ja tiedonsiirtolaitteet ja -kojeet; tieteelliset, sähkö-, optiset, merkinanto-, tarkastus-, valvonta-, opetuslaitteet ja -kojeet; äänen ja kuvien tallennus-, siirto-, toistolaitteet ja -kojeet; koodi- ja magneettiset kortit; tietokoneet, tietojenkäsittelylaitteet; tietokoneiden oheislaitteet; tietokoneohjelmat ja -ohjelmistot, tieto- ja tallennusvälineet.... More
Class 35 : Mainonta; liikkeenjohto; yrityshallinto, toimistotehtävät.
Class 36 : Vakuutustoiminta; rahatalousasiat; raha-asiat; kiinteistöasioiden hoito, liikkeenjohdon konsultointi, rahoitushallinto, finanssi- ja vakuutuskonsultointi, rahoituslainat; matkaviestinverkon välityksellä tapahtuva maksuliikenne.
Class 38 : Tietoliikenne ja tiedonsiirto; televerkkopalvelut, kaukoviestintä; tietoliikenneyhteyksien tarjoaminen; kaukoviestintälaitteiden vuokraus; puhelinpalvelut, puhelinviestintä; sähkepalvelut, sähkeviestit; ??viestintäneuvonta??; sähköposti, henkilöhakupalvelut puhelimen välityksellä.
Class 42 : Tieteelliset ja ammattimaiset asiantuntijapalvelut koskien etenkin viestintää ja tietojenkäsittelyä, tekninen ja konstruktiosuunnittelu, tietokoneohjelmointi ja tietokoneiden ja tietokantojen vuokraus; tieteellinen, teollinen ja tekninen tutkimus, suunnittelu ja konsultointi; tietoliikenne- ja tiedonsiirtoyhteyksiä, tietokoneita, ATK-laitteistoja ja ATK-tietokantoja koskeva konsultointi, suunnittelu ja vuokraus; tietokoneohjelmistojen suunnittelu, päivitys ja vuokraus; ??tietoliikennetoiminnan avustaminen??; notariaattipalvelut.... More
 
tmdb is a free trademark search website of publicly available records. tmdb does not guarantee nor warrant the accuracy, completeness or timeliness of the data.