European Union Trademark No. 000512525 (Figurative) Trademark register: EUIPO Status: application withdrawn

 
POSTNET BUSINESS & COMMUNICATION SERVICES Logo
The European Union Trademark for POSTNET BUSINESS & COMMUNICATION SERVICES (Figurative) was filed on 02.04.1997 for goods and services in class(es) 35, 38, 39 and 42 at the European Union Intellectual Property Office (EUIPO). The current status of the trademark No. 000512525 POSTNET BUSINESS & COMMUNICATION SERVICES is 'application withdrawn'.


 
Trademark information
NamePOSTNET BUSINESS & COMMUNICATION SERVICES
TypeFigurative
RegisterEuropean Union Intellectual Property Office (EUIPO)
 
Filing date02.04.1997
 
Nice classes35, 38, 39 and 42
RepresentativeV.O.
 2517 KJ The Hague, NL
 
Goods and Services (the trademark is registered for the following goods and services)
Class 35 : Fotokopiëerservice, secretariële diensten; telefoonbeantwoordingsdiensten; diensten op het gebied van tekstverwerking; diensten verricht met behulp van computers (voor zover in deze klasse begrepen), met name diensten bestaande uit het vergaren van informatie uit diverse databanken; zakelijke bemiddeling bij de in- en verkoop en im- en export van wenskaarten en geschenken.
Class 38 : Verhuur van oppiep-apparaten (zgn pagers); verzorging van electronische post; verzorging van belastingaangiften via electronische weg; verzenden van faxen; verzorging van videoconferenties; diensten op het gebied van de overdracht van gesproken boodschappen, te weten het opnemen, opslaan en doorgeven van stemgeluid via de telefoon.
Class 39 : Kooriersdiensten; verhuur van postbussen; vervoer van brieven en pakketten, verpakken van artikelen voor transport, doorzenden van post; diensten van een reisbureau; reserveren van vliegtickets.
Class 42 : Desktop publishing ten behoeve van derden; vervaardigen van foto-identificatie kaartjes voor kinderen, welke kaartjes in bestanden worden opgenomen ten gebruike voor de identificatie van kinderen; invullen van officiële documenten voor derden; artikelen van kadoverpakking voorzien; sleuteldupliceer-diensten; notariële diensten; vervaardigen van paspoortfoto¤s; diensten van een drukkerij; bemiddeling bij het geven van geschenken, te weten het verzorgen van (de aflevering van) speciale geschenken; verzorgen van verkooppresentaties van geschenken aan potentiële kopers op hun werkplek; vervaardigen van rubber stempels; vertaaldiensten; het verlenen van hulp bij de registratie van motorvoertuigen bij overheidsinstellingen door middel van computerverbindingen of het afleveren van de benodigde documenten; het opnemen van beelden op videoband; diensten van tekstschrijvers en teksteditoren.... More
 
tmdb is a free trademark search website of publicly available records. tmdb does not guarantee nor warrant the accuracy, completeness or timeliness of the data.