Word mark

Trademark: 'PALM TUNGSTEN' 
palmOne, Inc.
European Community Trademark, no. 002782241, Word mark

 

On 19. 7. 2002 the community trademark application no. 002782241 was filed for PALM TUNGSTEN (Word mark) by palmOne, Inc. before the OAMI.The goods and services in respect of which registration of the trademark was sought are in classes 9, 35 and 42. The current status of the trademark is application withdrawn.

Status is 'Application withdrawn'
The Community Trade Mark application has been withdrawn by the applicant for whatever reason. So right now there is no protection of this very trademark ad you can file it.

Applied19. 7. 2002
Nice classes9, 35, 42

 
 

You can follow this trademark. You will receive an email, whenever we detect changes of the trademark filing.
This service is for free. You can unsubsribve whenever you want. More information.

 

Owner

palmOne, Inc.
5470 Great America Parkway
95052 Santa Clara,
US

 

If you are the trademark owner and the data above are not correct, then please update them soon by clicking on Update address.

If you want to transfer the trademark to another owner, click on Transfer trademark.

You can transfer a trademark partially or completely to another owner. A partial transfer means that you can transfer a trademark in specific classes.

Still questions? Call us : 0049 (0) 89 6666 10 89

Representative

GEVERS
Brussels Airport Business Park Holidaystraat, 5
1831 Diegem
BE

 

If the data above is not correct, then please choose Update.

 
 

Nice classes

9  Computer software en harde programmatuur, met inbegrip van, programma's voor besturingssystemen, computer software voor het herkennen van handschrift, computer software voor het beheer van persoonlijke informatie, programma's voor het synchroniseren van gegevens, e-books, spellen, server software, software voor mobiele communicaties en programma's voor de ontwikkeling van toepassingen voor persoonlijke en draagbare computers; computer hardware en computerrandapparatuur, met inbegrip van, modems, computerkabels, computerpennen; draagbare en vaste computers, met inbegrip van draagbare computers met draadloze e-mail en draadloze toegang tot elektronische communicatienetwerken; computers met elektronisch schrijftableau, draagbare telefoons, semafoons, inrichtingen voor persoonlijke communicaties en draagbare mediaspelers.

35  Het organiseren en houden van vakbeurzen op het gebied van computers en computerrandapparatuur, draadloze communicatie- en informatietechnologie; promotie van de goederen en diensten van derden door het plaatsen van advertenties en promotionele weergaven in een elektronische site toegankelijk gemaakt via elektronische communicatienetwerken; het promoten van de goederen en diensten van derden door het ter beschikking stellen van een website waarop gebruikers toegang kunnen verkrijgen tot een brede waaier van on-line kleinhandelszaken; geautomatiseerde on-line besteldiensten met betrekking tot de kleinhandelsdistributie van boeken, muziek, spellen en computer software; geautomatiseerde on-line besteldiensten met betrekking tot de kleinhandelsdistributie van draagbare computers, software, toebehoren, randapparatuur en diensten daarvoor.

42  Raadgeving en ontwerp op het gebied van informatietechnologie, draagbare computers, vaste computers, computer software, telecommunicatie en elektronische communicatienetwerken; computerdiensten, te weten het ter beschikking stellen van zoekrobotten voor het verkrijgen van gegevens op elektronische communicatienetwerken op het gebied van draagbare computers; het ter beschikking stellen van een interactieve website met nieuws en informatie over draagbare computers, desktop computer software en draagbare computer software, draagbare telefoons, digitale technologie- en draadloze diensten voor draagbare computers via elektronische communicatienetwerken; het hosten van websites voor derden met betrekking tot persoonlijke kalenders, adresboeken en planning; ontwerpen van computer hardware, software en harde programmatuur voor derden; computerdiensten, te weten het ter beschikking stellen van een on-line magazine op het gebied van draagbare computers en draadloze inrichtingen; application service provider met betrekking tot databeveiligingssoftwaretoepassingen die elektronische gegevens, e-mail, communicaties en auteursrechterlijk beschermd materiaal in elektronische vorm beveiligen, beschermen, coderen, decoderen, authentiseren, controleren, nasporen en overdragen.

 
 
 

Records history

 
24.1.2017 The current state is Application withdrawn
Current state
2.7.2007 Published
Proprietor - Change of name and address
25.8.2006 Registered
Representative - Replacement of representative
19.7.2002 Application
Application of the trademark 002782241 PALM TUNGSTEN
 

Further trademarks of the owner