Word mark

Trademark: 'THE INTERNET OF COMPANIES' 

European Community Trademark, no. 001769249, Word mark

 

On 21. 7. 2000 the community trademark application no. 001769249 was filed for THE INTERNET OF COMPANIES (Word mark) before the OAMI.The goods and services in respect of which registration of the trademark was sought are in classes 35, 36 and 42. The current status of the trademark is application withdrawn.

Status is 'Application withdrawn'
The Community Trade Mark application has been withdrawn by the applicant for whatever reason. So right now there is no protection of this very trademark ad you can file it.

Applied21. 7. 2000
Nice classes35, 36, 42

 
 

You can follow this trademark. You will receive an email, whenever we detect changes of the trademark filing.
This service is for free. You can unsubsribve whenever you want. More information.

 

Owner

Adress data currently not available!

Representative

GEVERS
Brussels Airport Business Park Holidaystraat, 5
1831 Diegem
BE

 

If the data above is not correct, then please choose Update.

 
 

Nice classes

35  Bedrijfsadvisering op het gebied van zakelijke operaties op het wereldwijd computerinformatienetwerk, computermedia, informatietechnologie, on-line handel, on-line inhoud en de infrastructuur van het wereldwijde computerinformatienetwerk.

36  Verzekeringen; financiële zaken; monetaire zaken; makelaardij en handel in onroerende goederen; het vormen van strategische overeenkomsten en joint ventures, het verlenen van technische raadgeving op financieel vlak en op vlak van beleggingen en het verrichten van aankopen en investeringen om de commercialisering van elektronische inhoud, producten en diensten via het wereldwijd computerinformatienetwerk te ontwikkelen, te financieren en te promoten.

42  Het vormen van strategische overeenkomsten en joint ventures, het verlenen van technische raadgeving en het verrichten van aankopen en investeringen om de commercialisering van elektronische inhoud, producten en diensten via het wereldwijd computerinformatienetwerk te ontwikkelen, te financieren en te promoten.

 
 
 
 

Further trademarks of the owner