Word mark

Trademark: 'SAGA Software, Inc.' 
SAGA SOFTWARE, Inc.
European Community Trademark, no. 000921015, Word mark

 

On 28. 8. 1998 the community trademark application no. 000921015 was filed for SAGA Software, Inc. (Word mark) by SAGA SOFTWARE, Inc. before the OAMI.The goods and services in respect of which registration of the trademark was sought are in classes 9 and 42. The current status of the trademark is application withdrawn.

Status is 'Application withdrawn'
The Community Trade Mark application has been withdrawn by the applicant for whatever reason. So right now there is no protection of this very trademark ad you can file it.

Applied28. 8. 1998
Nice classes9, 42

 
 

You can follow this trademark. You will receive an email, whenever we detect changes of the trademark filing.
This service is for free. You can unsubsribve whenever you want. More information.

 

Owner

SAGA SOFTWARE, Inc.
11190 Sunrise Valley Drive
20191 Reston,
US

 

If you are the trademark owner and the data above are not correct, then please update them soon by clicking on Update address.

If you want to transfer the trademark to another owner, click on Transfer trademark.

You can transfer a trademark partially or completely to another owner. A partial transfer means that you can transfer a trademark in specific classes.

Still questions? Call us : 0049 (0) 89 6666 10 89

Representative

V.O.
Carnegieplein 5
2517 KJ The Hague
NL

 

If the data above is not correct, then please choose Update.

 
 

Nice classes

9  Computerprogramma's; computerbesturingsprogramma's; computerbesturingssystemen; computerfunctieprogramma's; computerprogramma's voor gebruik bij het bewaken van het prestatievermogen, sessionbeheer, geautomatiseerde produktie- en planningsbesturing, het maximaliseren van systeemelementen en het verwerken van transacties met een groot volume, en voor het sturen en verzekeren van de onschendbaarheid van andere computerprogramma's; computerprogramma's voor gebruik bij tekstverwerking, documentbeheer, het terugvinden van gegevens, en archiveringsopslag; berekeningen en het hanteren van spreadsheetgegevens en spreadsheetbewerkingen, en statistische analyse; computerprogramma's voor gebruik bij applicaties, programma's en informatie-verwerkende systemen, programmering, het ontwerpen van applicatieanalyse en het genereren daarvan, het construeren van computerprogrammatuur met behulp van computers, vierde-generatieprogrammering, de ontwikkeling van expertsystemen, de ontwikkeling van human-computer koppelingen, en bij de vertaling van talen; computerprogramma's voor gebruik bij gegevensverwerking, elektronische post, elektronische mededelingenborden, communicatie tussen verschillende computerprogrammatuurbestanden, applicaties, gegevensbestanden, programma's, protocollen, platformen en diensten, communicatie binnen zakelijke eenheden, communicatie tussen verschillende hardware- en software- omgevingen, netwerken tussen verschillende hardwaresystemen, applicaties, gegevensbestanden, programma's, protocollen, platforms en diensten, via een koppeling of geintegreerd tussen netwerken van hardware, besturingssystemen en/of computerprogrammatuur, koppeling tussen computerapplicaties, gegevensbestanden, programma's, protocollen, platforms en diensten, en om te communiceren en koppelingen tot stand te brengen tussen verschillende computerplatforms en systemen in LAN- netwerken; computerprogramma's voor gebruik bij applicatieontwikkeling en informatieverwerkende systemen; computerprogramma's voor gebruik bij het opsporen van incidenten, het verslag doen daarvan, en het oplossen van problemen, projectbeheer; computerprogramma's voor gebruik bij catalogiseren, inventariseren, het besturen van circulatie, en het anderszins besturen van de werking van een bibliotheek; computerprogramma's die informatie verschaffen over produktvastleggingen, produktonderhoud en produktinformatie; computerprogramma's die fungeren als applicatieprogrammeerkoppeling en verbindingen verschaffen tussen verscheidene applicaties die op verschillende hardware lopen en software platforms en systemen; en computerfunctieprogramma's daarvoor.

42  Computerprogrammeerdiensten, diensten inzake het ontwerpen van computerprogramma's en diensten inzake het adviseren met betrekking tot elk van de voorgaande items, distributiediensten op het gebied van de computerprogramma's van derden.

 
 
 

Records history

 
21.1.2017 The current state is Application withdrawn
Current state
18.3.2011 Published
Representative - Change of name and professional address
15.11.2001 Published
Representative - Change of name and professional address
28.8.1998 Application
Application of the trademark 000921015 SAGA Software, Inc.
 

Further trademarks of the owner