postnet-business-communication-services

Trademark: 'POSTNET BUSINESS & COMMUNICATION SERVICES' 

European Community Trademark, no. 000512525, Figurative mark

 

On 2. 4. 1997 the community trademark application no. 000512525 was filed for POSTNET BUSINESS & COMMUNICATION SERVICES (Figurative mark) before the OAMI.The goods and services in respect of which registration of the trademark was sought are in classes 35, 38, 39 and 42. The current status of the trademark is application withdrawn.

Status is 'Application withdrawn'
The Community Trade Mark application has been withdrawn by the applicant for whatever reason. So right now there is no protection of this very trademark ad you can file it.

Applied2. 4. 1997
Nice classes35, 38, 39, 42

 
 

You can follow this trademark. You will receive an email, whenever we detect changes of the trademark filing.
This service is for free. You can unsubsribve whenever you want. More information.

 

Owner

Adress data currently not available!

Representative

V.O.
Carnegieplein 5
2517 KJ The Hague
NL

 

If the data above is not correct, then please choose Update.

 
 

Nice classes

35  Fotokopiëerservice, secretariële diensten; telefoonbeantwoordingsdiensten; diensten op het gebied van tekstverwerking; diensten verricht met behulp van computers (voor zover in deze klasse begrepen), met name diensten bestaande uit het vergaren van informatie uit diverse databanken; zakelijke bemiddeling bij de in- en verkoop en im- en export van wenskaarten en geschenken.

38  Verhuur van oppiep-apparaten (zgn pagers); verzorging van electronische post; verzorging van belastingaangiften via electronische weg; verzenden van faxen; verzorging van videoconferenties; diensten op het gebied van de overdracht van gesproken boodschappen, te weten het opnemen, opslaan en doorgeven van stemgeluid via de telefoon.

39  Kooriersdiensten; verhuur van postbussen; vervoer van brieven en pakketten, verpakken van artikelen voor transport, doorzenden van post; diensten van een reisbureau; reserveren van vliegtickets.

42  Desktop publishing ten behoeve van derden; vervaardigen van foto-identificatie kaartjes voor kinderen, welke kaartjes in bestanden worden opgenomen ten gebruike voor de identificatie van kinderen; invullen van officiële documenten voor derden; artikelen van kadoverpakking voorzien; sleuteldupliceer-diensten; notariële diensten; vervaardigen van paspoortfoto¤s; diensten van een drukkerij; bemiddeling bij het geven van geschenken, te weten het verzorgen van (de aflevering van) speciale geschenken; verzorgen van verkooppresentaties van geschenken aan potentiële kopers op hun werkplek; vervaardigen van rubber stempels; vertaaldiensten; het verlenen van hulp bij de registratie van motorvoertuigen bij overheidsinstellingen door middel van computerverbindingen of het afleveren van de benodigde documenten; het opnemen van beelden op videoband; diensten van tekstschrijvers en teksteditoren.

 
 
 

Records history

 
24.1.2017 The current state is Application withdrawn
Current state
2.8.2012 Decision to reject (final)
Representative - Deletion of the representative
18.3.2011 Published
Representative - Change of name and professional address
4.7.2007 Not to be published
Conversion - Conversion of a CTM into a national trade mark
15.11.2001 Published
Representative - Change of name and professional address
2.4.1997 Application
Application of the trademark 000512525 POSTNET BUSINESS & COMMUNICATION SERVICES